Menu Close

Vooraankondiging Opleiding tot Bhakti Shastri

Geachte,

Enkele jaren geleden heeft de Hindoe Raad Nederland de postacademische ambtsopleiding Hindoe geestelijke verzorging aan de Vrije Universiteit Amsterdam gerealiseerd. Inmiddels hebben de eerste vijf studenten de tweejarige deeltijdsopleiding succesvol afgerond en zal in september de opleiding voor de tweede keer van start gaan. Zie voor meer informatie Postacademische ambtsopleiding Hindoe geestelijk verzorger VASS – Vrije Universiteit Amsterdam (vu.nl)

Daarnaast zal ISKCON Nederland in oktober van dit jaar de Bhakti Shastri opleiding starten. Deze opleiding geeft de student een diepgaande kijk in de Shimad Bhagwad Gita, Sri Isopanisad en andere vooraanstaande geschriften vanuit de Vaishnava filosofie. Een unieke kans om deze basisgeschriften grondig te bestuderen!

Deze academische opleiding bestaat al een geruime tijd in India en wordt inmiddels wereldwijd door deskundigen uit de Vaishnav traditie gedoceerd. In oktober starten we dus in Nederland!

De colleges zullen afwisselend digitaal en live worden gegeven. De locatie van de fysieke ontmoetingen wordt nog nader bepaald. Bij de vaststelling van de collegetijden zal er rekening worden gehouden met studenten die reeds werkzaam zijn en daarmee vooral in de avonduren of het weekend tijd vrij kunnen maken voor deze studie. Ook een raming van de kosten wordt nog bepaald, hoewel deze studie niet vanuit winstoogmerk wordt georganiseerd en daarmee de prijzen slechts kostendekkend zullen zijn.

Eind augustus zullen we het concrete studieplan en collegerooster publiceren. Heeft u belangstelling om die informatie te ontvangen, stuur dan een mail naar rita.datadin@gmail.com.

Vermeld svp dat het gaat om informatie over de Bhakti Shastri opleiding.
Vermeld ook eventuele vragen die u heeft en het liefst ook uw telefoonnummer, zodat we zaken ook mondeling kunnen toelichten.

Hare Krishna,
Rita Datadin (Rasavilasini Dasi)
rita.datadin@gmail.com
0618844798

Spread the love