Menu Close

Bedrijven

Bedrijven overzicht van heel Nederland.

Mocht u een bedrijf kennen die in dit overzicht ontbreekt of waarvan de gegevens niet meer actueel zijn, dan kunt u een mail sturen naar info@hindoeraad.org.

IT-Helplijn.nl
IT-Helplijn biedt een breed scala aan diensten, waaronder data visualisatie met Power BI, webdesign en flyer design. Of u nu behoefte heeft aan het analyseren en visualiseren van uw bedrijfsgegevens, het creëren van een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website of het ontwerpen van opvallende flyers, IT-Helplijn staat voor u klaar. Met onze expertise en meer dan 10 jaar ervaring zorgen we voor op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of het nu gaat om het presenteren van complexe gegevens in overzichtelijke grafieken, het ontwikkelen van een professionele online aanwezigheid of het maken van opvallende promotiematerialen, wij bieden de beste oplossingen waar u langdurig profijt van zult hebben. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe IT-Helplijn u kan helpen bij uw IT-uitdagingen.
Website: IT-Helplijn.nl

Hind Network Channel
De leukste en interessante evenementen binnen de Indiase en Hindoestaanse gemeenschap vind je op Hindnc.nl. Het lukt bezoekers en organisatoren binnen de gemeenschap niet altijd om elkaar tijdig te vinden. Hind Network Channel (HindNC) lost dit op. De website van Hind Network Channel is dé plek waar de nieuwste en de meest uitgebreide informatie van aankomende evenementen te vinden is. Alle informatie van alle evenementen op één plek: dat is Hind Network Channel. Hindnc.nl is ook geschikt om mobiel te gebruiken. Wil je weten op welke locatie een evenement plaatsvindt? Of hoe laat het begint? Alle informatie staat op Hindnc.nl. Mis geen enkele happening: kijk gauw in de agenda voor de aankomende evenementen.
Website: Hindnc.nl

FLEXii Service & Bediening
FLEXii Service & Bediening: Uw Partner in Gastvrijheid. FLEXii Service & Bediening is samengesteld uit een gedreven professionals team die de kunst van gastvrijheid beheersen. Gezamenlijk streven wij naar het verzekeren van succes voor elk evenement door middel van voortreffelijke service en bediening. Bij ons staat kwaliteit centraal, zowel op de werkvloer als achter de schermen. We werken dagelijks aan het verbeteren en uitbreiden van onze processen en diensten. Onze passie en ambitie leiden tot een gedetailleerde en persoonlijke benadering, waarbij het ontzorgen van onze klanten voorop staat. Onze sterke betrokkenheid waarborgt dat onze diensten naadloos aansluiten op uw wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u behoefte aan aanvullende informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar om mee te denken!
Website: Flexiiservice.nl

Indian Books
Welcome to Indian Books, home of books by Indian (descent) authors.
If you’re looking for a specific title, please let us know.
Website: https://indianbooks.nl